Retete Culinare, Retete aperitive, Retete si ideii de aperitive, Retete online, Retete Top Chef
INGREDIENTE
2 foi de aluat foietaj din comert
2 catei de usturoi
200 gr creveti
Un ardei iute
25 ml smantana
O legatura de patrunjel tocat
Zeama de la o lamaie
Sare, piper, ulei
MOD DE PREPARARE
In primul rand va trebui sa cureti crevetii. Acestia trebuie apoi condimentati si pusi sa se prajeasca putin in ulei. Cans d-au rumenit putin scoate-i din tigaie si lasa-i sa se raceasca. Intre timp, ia aluatul de foietaj si intinde-l pe niste tavi. Portioneaza-l astfel incat sa obtii niste patrate mai maricele, pe care le vei umple cu creveti. Pune creveti pe fiecare patrat si impatureste-i ca intr-un portofel. Da tavile cu creveti in aluat la cuptor circa 20 de minute pana cand aluatul prinde o culoare rumenie.









