Fatmagul Episodul 72 VIDEO

Fatmagul Episodul 72 VIDEO

Fatmagul Episodul 72 ONLINE
Fatmagul Episodul 72 VIDEO - Fatmagul Episodul 72 VIDEO ONLINE
Fatmagul Episodul 72 Online Gratis Subtitrat,Fatmagul Episodul 72 Online Tradus





O poveste de viaţă, complicată, presărată cu suferinţă, vinovăţii, trădări, dar şi cu dovezi de dragoste.
Fatmagul Ketenci (Beren Saat) locuieşte într-un oraş situat pe ţărmul Mării Egee împreună cu fratele ei, Rahmi, şi cu nevasta acestuia, Mukaddes. Împreună formează o familie modestă şi muncitoare. Fatmagul este îndrăgostită, încă din copilărie, de Mustafa, un tânăr pescar. Cei doi sunt logodiţi şi îşi doresc să se căsătorească cât mai curând.

Kerim Ilgaz (Engin Akyurek) locuieşte în acelaşi oraş cu Fatmagul. A rămas singur pe lume după ce tatăl a plecat de acasă pentru o altă femeie, iar mama s-a sinucis. De atunci, Kerim a rămas în grija lui Meryem, o femeie blândă care îl iubeşte pe Kerim ca pe fiul ei. Meryem este recuoscută în oraş ca un vraci, ea îngrijindu-i pe bolnavi cu licori şi alifii preparate din plante.

În fiecare vară, Kerim se întâlneşte cu prietenii lui din copilărie, Selim, Erdogan şi Vural, băieţi cu familii înstărite ce trăiesc în marile oraşe ale Turciei. Selim este fiul unui renumit om de afaceri şi urmează să o ia de soţie pe fiica unui mare politician.

În noaptea de după petrecerea de logodnă a lui Selim, cei patru prieteni, Selim, Vural, Erdogan şi Kerim, îmbuibaţi cu droguri şi alcool, ajung pe malul mării, unde se întâlnesc cu Fatmagul. Ea a plecat în miezul nopţii de acasă ca să-şi întâlnească logodnicul ce urma să plece într-o călătorie, pe mare. Băieţii o violează. Numai Kerim stă deoparte şi priveşte îngrozit la prietenii lui. Cu toate acestea, el nu o salvează, rămâne încremenit şi priveşte nenorocirea. A doua zi, Kerim nu îşi mai aminteste nimic, trăind cu impresia că şi el a participat la cumplita faptă.

Mustafa este şocat când află ce a păţit Fatmagul şi rupe logodna cu aceasta. Ca să muşamalizeze fapta comisă de cei trei copii bogaţi, familia lui Selim îl forţează pe Kerim să o ia de nevastă pe tânără. Ea crede că şi el a participat la viol.

Dar oare cum va putea Fatmagul să trăiască alături de cel pe care îl consideră duşman şi cum îşi continuă adevăraţii vinovaţi vieţile luxoase, având conştiinţa încărcată cu răul pe care i l-au facut tinerei Fatmagul? Va reuşi Fatmagul să îl ierte pe Kerim şi să aibă o viaţă normală alături de el? Toate acestea le veţi afla urmărind o poveste care îţi taie răsuflarea.