WowBiz din 19 Februarie 2018 HD

WowBiz din 19 Februarie 2018 HD

WowBiz din 19 Februarie 2018 Video HD. Incepem o noua saptamana cu forte proaspete, in aceasta seara urmarim cu totii prima editie Wowbiz a saptamanii, va invitam sa urmariti ultimele noutati mondene petrecute in tara, va invitam astazi sa urmariti prima editie WOWBIz de Luni, 19 Februarie 2018 incepand cu ora 22:00 pe KanalD. Andreea Mantea si Victor Slav, vor continua sa ne uimeasca in fiecare seara de Luni si pana Joi cu subiecte unul si unul, noul sezon aduce schimbari interesante, asadar nu pierdeti o noua editie din aceasta saptamana a noului sezon disponibil doar pe KanalD.

Mergem mai departe cu prima editie a acestei saptamani si continuam cu cele mai explozive momente, ne asteapta o editie cu foarte multe surprize si noutati marca WOWBIZ din 19.02.2018, avem parte de noi subiecte interesante si de noi invitati de exceptie, Victor Slav si Andreea Mantea continua cu noutati de prima pagina si se potrivesc de minune in a prezenta emisiunea. In aceasta seara continuam sa vorbim despre cateva intamplari interesante, deasemenea vom avea invitati de seama in platoul emisiunii. Nu ratati asadar de la ora 22:00 sa urmariti prima editie din aceasta saptamana, emisiunea poate fi urmarita doar pe KanalD, asadar va asteptam in fata televizoarelor.

Asa cum v-a fost promis, la Wowbiz avem parte de premiere, noul sezon aduce premiere si noutati nemaivazute. Povesti parca desprinse din filme de actiune, in aceasta seara cele mai wow subiecte ne vor fi prezentate de Victor Slav si Andreea Mantea. Asadar nu pierdeti emisiunea WOWBIz de Luni, 19 Februarie 2018 incepand cu ora 22:00 doar pe KanalD.