Schimb de Mame din 13 Mai 2018 HD

Schimb de Mame din 13 Mai 2018 HD

Vezi emisiunea Schimb de Mame din 13 Mai 2018 HD Online, Schimb de Mame din 13.05.2018 video. Editia din 13 mai, de la ora 20.20, la Prima TV, la Schimb de mame veti face cunostinta cu doua familii in care traiul de zi cu zi este extrem de diferit.
La Craiova, Alina si sotul ei mai tanar cu unsprezece ani, Ionut, duc o viata liniștita, alaturi de Isabelle, fata mamei dintr-o fosta relație cu un francez. Mama mai are doi baieti mari dintr-o prima casnicie, mutati pe meleaguri straine, unul din ei avand la randul lui o fetita. Așadar, Alina si Ionuț, deși destul de tineri, sunt si bunici. Se ocupa impreuna de trei magazine de haine, afacere pe care mama a pus-o pe picioare in urma cu cativa ani. Cei trei membri ai familiei Florescu nu duc grija zilei de maine, ba din contra, se bucura de avantajele unei vieti citadine pline de suprize placute, vacante si iesiri dese.
La Lunca frumoasa, Viorica a fost parasita in urma cu cinsprezece ani de sotul ei. Pe vremea cand erau impreuna, neputand avea copii, l-au adoptat pe micuțul Giani, de la vârsta de doi ani. Acum băiatul are 15 ani, e in clasa a VIII-a si, dupa spusele mamei sale, nu prea invata, fiind prins in mrejele adolescentei timpurii. Cei doi au o gospodarie pe care o ingrijesc cu greu, zilnic, incercand sa faca fata greutatilor de zi cu zi.
Ajunsă la Craiova, Viorica traieste din plin viața celor de aici, participând la concursuri de modelling, încercând delicatețuri, care pentru familia Florescu sunt accesibile în fiecare zi. Aici, mama află că deși Isabelle face cursuri de pilotaj, modelling și echitație, având toate condițiile să se dezvolte frumos, ea este totuși un copil la fel ca al ei, cu problemele și secretele ei. Ionuț se arată dispus să-i arate mamei cât mai multe din stilul lor de viață, spre mulțumirea și uimirea unei mame de schimb mult mai simple, care nu a avut ocazia să vadă prea multe în viață.
La Lunca frumoasă, Alina este impresionată până la lacrimi de situația acestei familii, având pe alocuri chiar nevoie de încurajările unui băiat isteț și frumușel. Zilnic mama trebuie să care apa de la o fântână din apropiere, să dea de mâncare păsărilor și chiar să-i gătească băiatului. Giani însă nu înțelege lumea din care face ea parte, minunâdu-se la fiecare pas de prețiozitatea unei mămici de schimb care nu pare să înțeleagă pe unde a ajuns. Sfaturile ei sunt luate în seamă, însă lui Giani îi vine greu să se obișnuiască cu ținutele ei sofisticate și felul ei de a fi. Mai multe, duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.
UrmăriÈ›i evoluÈ›ia celor două familii duminică, 13 mai, de la ora 20.20, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregăteÈ™te încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuÈ™esc sau nu, puteÈ›i afla în fiecare duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.