Acces Direct din 19 Februarie 2018 HD

Acces Direct din 19 Februarie 2018 HD

Urmariti emisiunea Acces Direct de Luni 19 Februarie 2018, prezentata de Simona Gherghe. Incepeti saptamana cu Acces Direct din 19 Februarie 2018 HD. Aici vezi emisiunea Acces Direct din 19.02.2018 Video HD. Urmariti Acces Direct din 19 Februarie 2018 incepand cu ora 17:00 la Antenz 1. In emisiunea de astazi, subiectele vor fi de interes maxim, vom vedea ce noi detalii apar in cazurile de azi. Am vazut povesti de viata triste dar si premiere la Acces Direct, insa astazi vom aborda subiecte de interes si noi intamplari, dar mai multe vom afla cu siguranta astazi 19 Februarie, vom continua cu povesti de viata impresionante, niste cazuri la limita ne vor fi prezentate de catre Simona Gherghe. Nu pierdeti povesti incredibile chiar in aceasta dupa-amiaza intr-o noua editie de Acces Direct din 19 Februarie 2018.
O emisiune moderată de Simona Gherghe, ce reuşeşte să aducă zilnic în atenţia publicului subiecte inedite şi de actualitate.
"Acces Direct din 19.02.2018" este o emisiune axata pe actualitatea de zi cu zi, in care "vedetele" sunt oamenii obisnuiti, cu problemele, bucuriile, grijile si intamplarile lor iesite din comun. Reporterii speciali aduc in atentia telespectatorilor precum si a publicului din platou cazuri impresionante de viata, subiecte sociale dar si stiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor si personalitatilor autohtone.






EdiÅ£ie completă►Partea 1 si ►Partea 2
Dragoste cu năbădăi, dar şi cu șopârle şi broaşte. E povestea halucinantă în care o soacră e foc şi pară pentru că fiul ei şi-a găsit aleasă: o femeie cam de o seamă cu ea. Mai exact, în vârstă de 60 de ani. Asta în timp ce fiul ei are doar 48.