Bravo ai stil All Stars din 19 Februarie 2018 HD

Bravo ai stil All Stars din 19 Februarie 2018 HD

Incepem o saptamana noua si va invitam sa urmariti o noua editie a emisiunii Bravo ai stil All Stars continua cu Sezonul 4 de Luni, 19 Februarie 2018 de la ora 16:30 pe KanalD. Bravo ai still All Stars aduce cele mai importante concurente din sezoanele trecute intr-o lupta finala, doar 10 concurente vor lupta din nou pentru marele premiu in valoare de 100.000 de lei si titlul de castigatoare suprema ! In noul sezon avem parte de premiere peste premiere, un nou jurat se alatura echipei Bravo ai stil, Catalin Botezatu intra in randul juratilor, acesta este cel mai asteptat sezon Bravo ai stil si poate fi urmarit doar pe KanalD!

Va invitam sa urmariti emsiunea Bravo ai Stil All Stars Editia 21 din 19 Februarie 2018 HD la Kanal D. Din juriul emisiunii Bravo Ai Stil All Stars de Luni 19 Februarie 2018, prezentate de Ilinca Vandici fac parte Catalin Botezatu, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu. Iar Imnul Bravo ai Stil este cantat de Alex Velea. In emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Episodul 21 din 19 Februarie 2018 vom vedea cele mai bune concurente din primele 3 sezoane, pregatite de show! In editia de Luni 19 Februarie, in fata juratilor vor defila Silvia, Alina, Andreea, Larisa, Marisa, Denisa, Otilia, Irina, Iuliana, Emiliana si Beatrice. Vezi mai jos video cu Bravo, ai stil! All Stars din 19.02.2018 cu ele mai bune concurente din primele 3 sezoane, care sunt pregatite de show!

Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale show-ului. Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 10 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.