Retete Culinare,Retete Supe, Retete Top Chef online,Retete Top Chef
INGREDIENTE
- 3 cepe
- 2 morcovi
- un ardei gras
- un catel de usturoi
- 400 gr de pui
- 100 gr taitei
- 150 ml smantana
- un galbenus
- sare
- piper
- o lingurita condiment tip vegeta
- patrunjel
MOD DE PREPARARE
Pasul 1:
Pui legumele intregi la fiert in apa cu sare impreuna cu carnea de pui taiata cubulete.
Pasul 2:
Cand carnea este fiarta, scoti legumele (poti lasa morcovii daca sunt taiati inainte) si adaugi taiteii.
Pasul 3:
Condimentezi supa cu sare, piper si vegeta.
Pasul 4:
Amesteci smantana cu usturoiul zdrobit si cu galbenusul batut, apoi toate acestea le amesteci cu 150 ml de zeama calda.
Pasul 5:Iei oala de pe foc cand taiteii s-au fiert si adaugi smantana cu galbenus. Amesteci bine si pui la foc mic pentru inca 5 minute.
Supa de pui cu smantana se serveste calda cu patrunjel tocat deasupra.