Retete Culinare,Retete Supe, Retete Top Chef online,Retete Top Chef
INGREDIENTE
- 25 catei de usturoi
- 100 gr branza telemea de oaie
- 3 linguri ulei de masline
- o ceapa
- cimbru
- 3 cuisoare
- sare
- patrunjel
- piper
- 8 felii de paine neagra
MOD DE PREPARARE
1. Cureti usturoiul si il pui la fiert in apa cu sare si piper.
2. Peste, pui cuisoarele, cimbrul si ceapa tocata.
3. Lasi supa la fiert cam 25 de minute si presari pe deaspura putin patrunjel.
4. Feliile de paine le tai cubulete si le stropesti cu ulei de masline.
5. Peste paine pui branza rasa si dai totul la cuptor.
6. Crutoanele obtinute le pui in castron peste care adaugi supa si o servesti imediat.
Supa de usturoi se serveste fierbinte dar este foarte gustoasa si rece.
Peste, mai poti pune putin parmezan.